Kocamustafapaşa İlkokulu


Vizyon: Vizyonumuz, milli değerlerin farkında olup, yeniliğe ve değişime açık, bilimi ve bilimselliği hoşgörü ve sevgi ile kucaklayan, toplumsal olaylara ve ülke sorunlarına duyarlı, öz güveni yüksek, eleştirel düşünebilen, yaratıcı fikirlerle öğrencilerin gelişmişlik düzeyini en yüksek seviyeye çıkaran gurur ve onur duyacağımız bir okul olmaktır.

Misyon: Kocamustafapaşa İlkokulu kurulduğu yıldan itibaren Milli Eğitim Temel Kanununda ön görülen koşullara sahip, toplumsal erdemleri kişiliğinde taşıyabilen, karar verme yetki ve gücüne sahip, ileriyi görebilen, katılımcı paylaşımcı bir yönetim anlayışı içinde; öğrenen ve öğreten, bilgiyi paylaşan bir kurum olarak çağdaş, yerel, ulusal ve evrensel değerlerin bilincinde, hoşgörü, sevgi ve saygıyı esas alan özgür bireyler yetiştirmeyi yol olarak benimsemiştir.

Başarılar: Bir çok spor ve resim şiir yarışma dalında derecelerimiz bulunmaktadır. Bilsem´e hak kazanan bir çok öğrencimiz vardır.

Saatler: SABAH 08:00-12:50 ÖĞLEN 13:30-18:20
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİ İÇİN VARDIR.
Sportif Etkinlikler: Fatih Kocamustafapaşa İlkokulu Spor Kulübü 2023 yılında kuruldu . *Özgür Pedallar Bisiklet Kulübü tarafından Güvenli Sürüş Eğitimi verilmektedir. *Satranç Egzersizi yapılmaktadır.Okul geneli turnuvalar yapılmaktadır. *Sınıflar arası futbol turnuvaları yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Minik Pedallar Büyük Yarınlar,Bir Harf Bin İstanbul,Bir Ses İki Hareket,Okulum Temiz,Sıfır Atık, E-twinning

Telefon - (212) 585-1467

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kmpilkokulu.meb.k12.tr

Adres - SÜMBÜL EFENDİ MAHALLESİ KOCA MUSTAFAPAŞA CADDESİ NO145 FATİH / İSTANBUL

Öğretmen :40
Öğrenci :949
Derslik :14
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :6278
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - SÜMBÜLEFENDİ MAHALLESİ KOCAMUSTAFAPAŞA CADDESİ NO:145

Adres - SÜMBÜL EFENDİ MAHALLESİ KOCA MUSTAFAPAŞA CADDESİ NO145 FATİH / İSTANBUL

Ulaşım KOCAMUSTAFAPAŞA OTOBÜS DURAĞINDAN TAKSİM,BEYAZIT,EMİNÖNÜ VE BALAT´A DİREK ULAŞIM VARDIR. SARI DOLMUŞ DURAĞINDAN TAKSİME ULAŞIM VARDIR. MARMARAY KAZLIÇEŞME İSTASYONUNA 15 DK. YÜRÜYÜŞ MESAFESİ VARDIR. YEDİKULE MİNİBÜS DURAKLARINA 10 DAKİKA YÜRÜYÜŞ MESAFESİ VARDIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3,5 km